Produse vizualizate

Ceas de mana Montegrappa Parola

2 352,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Intrarea in lumea Montegrappa se face prin colectia de inalta calitate Parola, care ne-a demonstrat ca o asemenea familie de instrumente de scris cu toate virtutiile Montegrappa intacte ar putea gasi o audienta primitoare. Cu Parola, mesajul Montegrappa a fost trimis catre o audienta mult marita, prin crearea unui instrument de scris pentru absolventi, pe cale de a-si incepe cariera. Datorita pretului foarte atractiv, rolul Parola pentru cei nou veniti in lumea instrumentelor de scris de lux include asortarea cu intrumentele de scris ”de toata ziua”, precum si cu rolul unui cadou de daruit.

Acum etosul Parola a fost aplicat unui noi ceas de mana, care imparte detaliile estetice ale unui instrument de scris. Pentru a crea un ceas complementar instrumentelor de scris Parola, Montegrappa s-a intors in Elvetia, foarte aproape de casa companiei din Nord-Estul Italiei. Modern ca stil, ceasul de mana Parola este de asemenea contemporan prin dimensiuni, cu un afisaj generos de 40 mm in diametru. Mecanismul cu quartz, cu o mare acuratete in a tine timpul, este fabricat in Elvetia (Ronda 515). Disponibil in negru sau argintiu, cadranul este patentat cu texturi multiple, afisand linii orizontale la mijloc si suprafete fine la exterior. Acele de ceas sunt negre, cu linii negre mai lungi pentru indicarea orelor si o grafica precum „calea ferata” pentru indicarea minutelor.

Data este pozitionata in dreptul orei 3. Pentru a oferi o imagine estetica perfecta si continua in linie cu instrumentele de scris Parola, o piatra pretioasa slefuita cu mai multe fete este pozitionata in dreptul orei 12, cheita ceasului este si ea slefuita cu mai multe fete in timp ce inelul din jurul afisajului este si el cu mai multe fatete. Bratara din otel inoxidabil are inchidere prin desfasurare.

Cu aceeasi atentie la detalii, forma si scopuri precum cele de la instrumentele de scris Parola, ceasul de mana Parola este o introducere cu stil in lumea elegantei, functionalitatii si obiectelor dezirabile.  

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Ceas de mana Montegrappa Parola

Ceas de mana Montegrappa Parola

Scrie un comentariu

15 produse din aceeasi categorie:

\ }