Produse vizualizate

Capsator tip cleste M-85, finisaj aur galben, El Casco

1 304,00 RON

  • aur galben

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Design-ul produsului se contureaza cu o forma ergonomica care se potriveste foarte bine cu inchiderea si deschiderea pumnului in timpul utilizarii. Prezinta striatii suficient de fine pentru a nu irita pielea dar si suficient de proeminente pentru ca acesta sa nu alunece din mana in timpul utilizarii. Aspectul sau pastreaza nealterata forma primara sub care au fost realizate acest tip de capsatoare, care in combinatie cu nuanta unica a aurului descriu un produs de lux, unic, ce nu poate sa lipseasca de pe birourile persoanelor care detin functii importante. 

  •          Utilizeaza capse  nr. 23, are o capacitate de 100 capse si poate capsa pana la 25 de coli cu adancimea maxima de 35 mm
  •          Dimensiune: 185x120x38 mm
  •          Baza are trei tipuri de capsare, usor adaptabile. 
  •          Produsul se livreaza intr-o cutie de cadou neagra foarte eleganta impreuna cu o cutie de capse.

Aceste produse fac parte din colectia speciala a marcii El Casco denumita "El Clasico". Aceasta colectie contine produse simbol ale celor mai bune caracteristici El Casco. 

Printre produsele realizate de El Casco, inca de la inceput au existat 3 dintre ele care au fost si sunt considerate pictograme ale design-ului spaniol cu recunoastere in intreaga lume: capsatorul de birou mare M15 (Cod 1015), capsatorul de mana M85 (Cod 1085) si ascutitoarea cu manivela si ventuza M430 (Cod 1430).

 

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Capsator tip cleste M-85, finisaj aur galben, El Casco

Capsator tip cleste M-85, finisaj aur galben, El Casco

Scrie un comentariu

20 produse din aceeasi categorie:

\ }