Produse vizualizate

Capsator finisaj crom M5, El Casco

1005CRC

845,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Stories...

Compania El Casco a fost infiintata in 1920 in Eibar (Guipuzcoa), atunci cand doi angajati ai unei firme producatoare de arme de foc au hotarat sa se specializeze in productia de revolvere de inalta calitate. Dupa 12 ani, compania a produs primele accesorii de birou: capsatorul M-5 si o masina automata de numarat M-500. Dupa succesul acestor creatii de calitate, gama de produse de birou s-a extins considerabil, iar El Casco s-a concentrat tot mai mult pe calitate si exclusivism.

Emotions...

Standardele inalte de calitate si trainicia produselor El Casco au inspirat numerosi oameni de succes din intreaga lume. De altfel, inca de la primul capsator, tehnicienii spanioli isi exprimau viziunea astfel: „Capsele ar trebui sa traverseze capsatorul asa cum glontul traverseaza teava revolverului.”

and You...

Fie ca esti un om de succes si doresti sa te asociezi istoriei succesului El Casco, fie ca tii sa incurajezi un om drag cu aspiratii inalte, accesoriile de lux pentru birou produse de El Casco sunt mereu o alegere ideala.

Capsatorul El Casco M-5 CT pastreaza designul original si este realizat din otel si finisat cu crom lustruit manual. Se livreaza ambalat intr-o cutie eleganta de cadou impreuna cu o cutie de capse.

Dimensiuni: 160 x 145 x 61 mm

Capse: 22/6 si 24/6 (maxim 50 de capse)

Capacitate de capsare: maxim 25 coli

 

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Capsator finisaj crom M5, El Casco

Capsator finisaj crom M5, El Casco

Scrie un comentariu

Accesorii

20 produse din aceeasi categorie:

\ }