Produse vizualizate

Creion mecanic Pelikan Souveran D405, Negru / Albastru

PK932632

903,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Stories...

Clasic cu adevarat

In anul 1929 Pelikan introduce in premiera in lume mecanismul cu piston diferentiat. Aceasta tehnica rasuceste axul din interiorul stiloului mai repede decat piesa din capatul corpului cu ajutorul a doua fire diferite. Pana in prezent, acest stilou exista in mai multe variante, si desi a fost dezvoltat ca aspect si detalii tehnice tot timpul, mecanismul de baza a ramas acelasi. 

In 1950, a fost lansat modelul 400. Cu corpul verde liniat, a devenit un simbol international pentru marca Pelikan. In anii '80, aceasta serie a fost botezata Souveran, desi lumea inteleapta ii spunea deja Stresemann datorita faimosului costum dungat al secretarului de stat al "Weimarer Republik".

Emotions...

Productia tubului care acopera mecanismul necesita munca intensa. Aderand la o reteta speciala Pelikan, materia prima este procesata in multi pasi pana sa ajunga o coala cu dungi. Apoi primeste forma, este umplut cu nisip si taiat in forma finala cu diamant. Caracteristicul clip dublu din capatul superior al tubului si de pe capac sunt integrate in materialul tubului cu cea mai mare precizie pentru ca tranzitia dintre cele doua componente sa nu fie perceptibila tactil. In final, instrumentul de scris este lustruit pana la un nivel ridicat de luciu inainte de ultimul pas, montarea clipului arcuit stilizat Pelikan. 

Exclusivist. Traditional. Reprezentativ. Daca iubesti clasicul, e clar ca detii un instrument de scris Souveran.

and You.

·     Mecanism actionat prin apasare
·     Mina de 0.7 mm Ø
·     Radiera si ac pentru curatare
·     Accesorii placate cu aur

Lungime: 136 mm

Greutate: 17.8 g


Acest creion mecanic se livreaza intr-o cutie de cadou speciala!

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Creion mecanic Pelikan Souveran D405, Negru / Albastru

Creion mecanic Pelikan Souveran D405, Negru / Albastru

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\ }