Produse vizualizate

Ceas cu curea din piele si cadran alb Montegrappa, NeroUno Lady

3 312,00 RON

  • piele albastra
  • piele roz
  • piele alba

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Stories...
Ceasurile de mana Montegrappa se inspira din succesul lui Bartolomeo Ferracina, cel mai talentat ceasornicar si inginer italian al secolului XVIII. In acest sens, a fost folosit un mecanism elvetian de inalta calitate - ronda 6004 d. Dupa succesul obtinut cu gama barbateasca de ceasuri Montegrappa NeroUno, producatorul italian introduce pe piata si o colectie special dedicata femeilor, pornind de la acelasi model reprezentativ - NeroUno.
Emotions...
Pentru ca eleganta feminina e mai bogata in culori, Montegrappa ofera o bogata varietate de finisaje pentru colectia de ceasuri de mana NeroUno Lady. Iar pentru cele mai rafinate gusturi, noua colectie impresioneaza prin lux cu finisajele de aur, diamante, cristal negru, piele naturala si otel inoxidabil.
and You...
Montegrappa vine in intampinarea gusturilor foarte diverse ale femeilor de succes si ofera o gama de ceasuri cu multiple variante de stil, pastrand totusi elementele caracteristice colectiei NeroUno (design-ul octogonal al cheitei si fatetarea octogonala a cadranului). Toate ceasurile din aceasta gama sunt decorate cu un cristal negru fatetat care marcheaza ora 12.
Pentru varianta de ceas cu carcasa de otel inoxidabil si cadran alb, cureaua de piele naturala este disponibila in urmatoarele variante de culori senine: turcoaz, roz si alb.
Nu in ultimul rand, pentru a multumi chiar si cele mai pretentioase gusturi, ceasurile de mana NeroUno Lady au fost decorate cu diamante, pentru cele mai exclusiviste purtatoare de moda!

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Ceas cu curea din piele si cadran alb Montegrappa, NeroUno Lady

Ceas cu curea din piele si cadran alb Montegrappa, NeroUno Lady

Scrie un comentariu

15 produse din aceeasi categorie:

\ }