Produse vizualizate

Pix cu bila Bugatti Pur Sang DT, Indigo Blue

ISBDNBAL

4 950,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Din 1912, de mai bine de un secol, Montegrappa a fabricat instrumente de scris de inalta calitate in aceeasi cladire istorica din Bassano del Grappa, nord-estul Italiei.

Bugatti a fost fondata in 1909 in orasul alsacian Molsheim (Franta) si astazi apartine Grupului Volkswagen, care a preluat drepturile asupra marcii in 1998. Bugatti, ramanand fidel motto-ului sau "Arta, forma, tehnica", imbina radacinile artistice ale fondatorului sau italian cu eleganta franceza  si cu ingeniozitatea ingineriei germane. Crearea modelului Bugatti Veyron a reprezentat una dintre cele mai mari provocari tehnice din istoria automobilelor. Veyron este si in prezent un etalon: este cea mai puternica si mai rapida masina de serie din lume si poate fi folosita zilnic, avand in minte calatoria de lux si confortabila.

La crearea instrumentelor de scris Bugatti Pur Sang Bicrome, Montegrappa a studiat detaliile si suprafetele Veyron, din interior si din exterior. Si masinile sunt adesea livrate in sisteme de doua-tonuri, reflectate in numele seriei. Capacele si rezervoarele stilourilor bicrome imbina componentele metalice cu rasina italiana de calitate superioara, oferita in patru combinatii: Indigo (Albastru) / Rodiu, Gri Jet / Ruteniu, Fazanul argus (Maro)/Aur Roz, Perlat / Aur Roz. Incepand cu capacul si parcurgand intregul stilou, suprafetele metalice sunt gravate cu un model "Dynamic Quilting", amintind de tapiteria dintr-un Veyron. 

Instrumentele de scris Bugatti Pur Sang Bicrome sunt oferite ca stilouri, pixuri, pixuri cu bila si creioane mecanice. Stiloul echipat cu o penita de aur de 18k este, de asemenea, gravat cu modelul "Dynamic Quilting" dispunand de celebrul logo Bugatti. Logo-ul oval, cunoscut sub numele de "macaron" in franceza, pentru asemanarea sa cu faimosul biscuit,  apare, de asemenea, in plina culoare pe partea de sus a capacului fiecarui stilou, in timp ce forma farurilor Veyron a inspirat gravura din jurul inelului capacului.

Toate stilourile Bugatti Pur Sang Bicrome sunt ambalate in cutii special concepute, cu emblema ovala Bugatti in sectiunea transversala. Suprafata interioara a capacului urmeaza modelul "Dynamic Quilting", in timp ce carcasa exterioara sugereaza fibra de carbon, asa cum este utilizata pe scara larga la Veyron.

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Pix cu bila Bugatti Pur Sang DT, Indigo Blue

Pix cu bila Bugatti Pur Sang DT, Indigo Blue

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\ }