Produse vizualizate

Pix Rings K215, Pelikan

PK948331

499,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Stories...

Un stilou Pelikan e o marturie, nu doar un instrument de scris. De altfel, pe masura ce scrisul se muta tot mai mult in mediul digital, scrisul de mana a devenit un lux, o pasiune si un detaliu de imagine. 

Emotions...

Astazi, tot mai putini oameni scriu de mana in mod regulat. Listele de cumparaturi si memento-urile s-au mutat pe smartphone, textele de orice fel se redacteaza pe suport digital, listele de dorinte se actualizeaza cu un simplu click. Si totusi, uneori e nevoie de o semnatura. Uneori vrei sa-ti arati pretuirea fata de cineva intr-un mod mai personal si elegant. Un stilou de calitate mai poate fi util chiar si azi. Dar mai ales azi, un instrument de scris de calitate, de renume, reprezinta un accesoriu care-ti contureaza imaginea, care-ti defineste stilul.

and You.

Din combinatia clasicului cu eleganta rezulta o interpretare moderna a traditionalului design Pelikan. Inelele din rodiu cromat care brazdeaza corpul pixului ofera un placut contrast cu negrul lucios al suprafetei acestuia. Pixul are o greutate placuta, data de corpul metalic ascuns sub stratul de lac negru.

Dotat cu o rezerva de mare capacitate Pelikan 337 M, neagra. 

Lungime: 133 mm

Greutate: 24 g

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Pix Rings K215, Pelikan

Pix Rings K215, Pelikan

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\ }