Produse vizualizate

Stilou Mule din cupru si otel, Montegrappa

1 416,00 RON

  • F
  • M
  • B

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Montegrappa Mule – Stiloul care merita un toast 

La un pas de casa celei mai vechi fabrici producatoare de stilouri din Italia, e inima unei alte industrii. Grappa este bautura specifica locului si nu a fost niciodata mai popular sa gasesti prieteni noi in baruri si saloane, de la Mumbai la Macau. Urmand succesul editiei limitate a spectacularului stilou Grappa, prelucrat din cupru, Montegrappa cinsteste bautura favorita a localnicilor cu un stilou inspirat atat de bautura in sine cat si de aparatul care o distileaza. 

Avand o forma specifica clasicului stil Montegrappa, sinuos si totusi cu un aer contemporan, colectia de stilouri Montegrappa Mule se asociaza cu un capac familiar, gravat cu logo-ul Montegrappa din 1912, pe cand penita este lucrata cu filigramul specific Montegrappa. Capacul si baza stiloului sunt lucrate in oglinda, din cupru, fiind finisate cu argint placat.

Efectul aminteste de tevile folosite pentru producerea si procesarea bauturii grappa. In timp, fiecare stilou Montegrappa Mule se va patina prin manuirea acestuia de catre proprietarul sau, personalizand cu adevarat instrumentul. Usor de reciclat, cuprul este un metal nobil si igienic, care incetineste dezvoltarea microbilor. Este adesea folosit in industria gastronomica si in echipamentele medicale, precum si in designul arhitectural si diverse alte forme artistice. 

Inca din 1912, de mai mult de un secol, Montegrappa produce instrumente de inalta calitate, in aceeasi cladire istorica din Bassano del Grappa, din nord-estul Italiei.

Material: cupru, otel inoxidabil

Finisaj: placare cu argint

Culoare: cupru, argint

Varf penita: Bold

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Stilou Mule din cupru si otel, Montegrappa

Stilou Mule din cupru si otel, Montegrappa

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\ }