Accesorii birou diverse

Accesorii birou diverse 

Suporturi birou diverse, tavite documente, suport instrumente de scris

Pentru organizarea personală și a documentelor sunt necesare unelte ajutătoare. Noi vă propunem câteva produse în acest sens și anume: tăvițele pentru documente din piele naturală sau tăvițele pentru documente metalice suprapozabile marca El Casco, cu accesorii placate cu aur...

Suporturi birou diverse, tavite documente, suport instrumente de scris

Pentru organizarea personală și a documentelor sunt necesare unelte ajutătoare. Noi vă propunem câteva produse în acest sens și anume: tăvițele pentru documente din piele naturală sau tăvițele pentru documente metalice suprapozabile marca El Casco, cu accesorii placate cu aur sau cromate, cu capac pentru creșterea valorii estetice și tăvițele pentru golit buzunarele la sosirea la birou sau acasă. Cât de util este să le găsești pe toate în același loc atunci când vrei să pleci în grabă? Fă un cadou de lux prietenului sau șefului tău și cu siguranță îți va fi recunoscător.

Totodata această colecție adună la un loc cele mai practice și utilizate suporturi în activitatea de la birou precum: suport birou pentru telefon mobil, suport pentru cd-uri, suport pentru cărți de vizită, suport cub hârtie, suport instrumente de scris de lux simple sau cu ceas, orizontale sau verticale, din piele, placate cu aur sau cromate, suport ochelari de birou, suport de birou pentru agrafe, suport carti biblioteca, suport pentru plicuri chiar și pentru nuntă, suport pentru pahare, etc.

Mai mult
Exista 26 produse.
per pagina
\