Produse vizualizate

Set 3 cutii metalice - model marmura gri, fermLIVING

5368

129,00 RON

-50,00 RON

179,00 RON

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Stories...

Fiecare schita a unui nou proiect poate raspandi pe suprafata de lucru diverse foi si notite, instrumente de scris si markere evidentiatoare, agrafe de birou si piuneze sau magneti, etichete colorate si asa mai departe. E firesc ca spatiul de lucru sa se aglomereze cand iti dai frau liber entuziasmului creator. 

Emotions...

Fie ca lucrezi la prezentarea unui proiect deja matur sau te lasi invadat de idei in elaborarea unui proiect nou si proaspat, e esential sa poti pastra in ordine articolele de birotica pe care le folosesti. De aceea, acest elegant set de 3 cutii metalice cu aspect de marmura gri este o optiune perfecta pentru pastrarea ascunsa a articolelor de birou marunte.

and You... 

Elegante si utile, aceste cutii metalice pot completa cu succes design-ul biroului tau, fiind de mare folos in organizarea spatiului tau de lucru. Avand trei dimensiuni diferite, pot adaposti diverse accesorii de birou, precum instrumentele de scris, etichete, agrafe de birou si piuneze, magneti, foarfeci si multe alte asemenea maruntisuri. Si, de ce nu, pot pastra chiar si dulciuri pentru musafiri.

Culoare: marmura (nuante de gri)
Dimensiuni cutie mica: 20 x 7 x 15 cm, medie 24 x 8,5 x 18 cm, mare 28 x 10 x 20 cm.
Material: tabla metalica
Intretinere: A se curata cu apa calduta si a se sterge imediat cu un prosop uscat. A nu se spala in masina de spalat.

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Set 3 cutii metalice - model marmura gri, fermLIVING

Set 3 cutii metalice - model marmura gri, fermLIVING

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\ }