Produse vizualizate

Stilou Pelikan Souveran M805, Ocean Swirl

2 395,00 RON

  • F
  • M

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Stories...

Clarobscurul, tehnica specifica picturii renascentiste, imbraca acest deosebit stilou Pelikan in nuante azurii, imitand variatiile de lumina din adancul oceanului. Expunerea la lumina va accentua contrastele, dezvaluind profunzimi unice, asemenea apei. 

Emotions...

Amestecul neomogen de nuante sugereaza contrastul si simbioza dintre lumina si intuneric, stralucire si umbre, felul cum apa poate reflecta sau impiedica razele solare sa patrunda in adancul apei. In cazul modelului Souveran Ocean Swirl, contrastul se realizeaza si intre accesoriile argintii, placate cu paladiu, si corpul stiloului, acoperit cu nuante intense si intunecate de tucoaz. Fiecare stilou din aceasta gama are un aspect unic, irepetabil.

and You.

Penita acestui instrument de scris deosebit este realizata din aur de 18 carate placat cu rodiu si este disponibila in variantele Fine si Medium, pentru a se potrivi stilului tau. 

Acest stilou este o optiune excelenta pentru iubitorii scrisului de mana si stilourilor de calitate, dar si o afirmare a personalitatii tale artistice, elegante si minutioase.

Lungime: 141 mm cu capac / 164 mm cu capacul fixat in capat

Greutate: 29.3 g

Fisa de date

Peniță M

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Stilou Pelikan Souveran M805, Ocean Swirl

Stilou Pelikan Souveran M805, Ocean Swirl

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\ }