Produse vizualizate

Ceas de mana Montegrappa My Guardian Angel

23 760,00 RON

  • argint
  • aur galben

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Cineva care sa vegheze asupra mea

Pentru spiritual intangibil care vegheaza asupra vietilor noastre, un totem al tot ce este bine atunci cand vremurile sunt grele – acest instrument de scris de lux My Guardian Angel recunoaste energia pozitiva comuna tuturor credintelor, intr-o forma inaltatoare care confirma viata. Un inger imbratiseaza stiloul, intr-un mod in care bunatatea inveleste sufletul precum o manta.

In timpul perioadelor de criza si incertitudine, umanitatea apreciaza gandul reconfortant ca fiecare dintre noi are un Inger Pazitor. Este un concept care exista si transcende religii si culturi, sentimentul ca nu suntem singuri in vremuri dificile. O reprezentare fizica de mici dimensiuni inglobeaza simbolurile acestui spirit. Poate spori confortul posesorului deoarece simpla prezenta este suficienta pentru a reaminti despre existenta unui spirit superior, care are grija de bunastarea fiecaruia dintre noi. Pentru a crea un asemenea talisman, Montegrappa a realizat acest instrument de scris unic – My Guardian Angel.

 

My Guardian Angel un ceas de mana foarte atent detaliat cu o gama de accesorii care par sa recunoasca energia pozitiva comuna fiecarei credinte. Conturat in cel mai mic detaliu, descrie o opera de arta in relief a unui inger cu sabia in teaca, in jurul corpului de culoarea norilor. Gravurile usor in relief sunt oferite in versiunile de aur de 18K sau argint sterlin pe un fundal lacuit turquoise si albastru culoarea cerului. La fel de detaliat precum si corpul instrumentului se evidentiaza capacul acestuia, a carui design replica razele soarelui in spatele unor scene detaliate reprezentand ingeri si oameni. Precum instrumentele de scris, butoni descriu un inger inarmat cu sabie si scut iar ceasul este conturat de aripi si raze de soare. Montegrappa a realizat aceste bijuterii in editie limitata de 1000 Stilouri si 912 Rollere din argint sterlin, alaturi de 100 Stilouri si 100 Roller din aur masiv de 18K. Ceasurile sunt disponibile intr-o serie de 333 bucati din argint sterlin si 33 din aur masiv de 18K in timp ce butonii sunt disponibili in 333 de perechi din argint sterlin si 33 de perechi din aur masiv de 18K

 

Materiale folosite: celuloid, argint sterlin, pietre pretioase, aur galben de 18K

Ambalare: Speciala

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Ceas de mana Montegrappa  My Guardian Angel

Ceas de mana Montegrappa My Guardian Angel

Scrie un comentariu

15 produse din aceeasi categorie:

\ }