Produse vizualizate

Stilou Pelikan Toledo M700

4 155,00 RON

-762,00 RON

4 917,00 RON

  • F
  • M

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Stories...

Arta prelucrarii otelului de Damasc a fost adusa in Spania o data cu migratiile maure si a fost perfectionata in timp, indeosebi in orasul Toledo. Instrumentele de scris Pelikan Toledo foloseau otelul ca materie prima si au un model decorativ obtinut prin gravura manuala. Peste model se aplica o foita de aur de 24 de carate, apoi corpul stiloului este incalzit intens, la aproximativ 800 de grade Celsius. In acest fel, suprafetele de otel oxideaza si capata o culoare neagra intensa, iar suprafetele aurite dobandesc o stralucire vie. Capacul, zona de prindere si piesa posterioara sunt realizate de rasina neagra de cea mai buna calitate. Pentru penita s-a folosit aur de 18 carate, cu decoratiuni din rodiu.

Din 1931, modelul Toledo se produce aproape identic, datorita succesului mare de care s-a bucurat. Astazi, carcasa decorativa este realizata dintr-o singura bucata de argint Steerling 925.

Emotions...

Fiecare stilou este unic, datorita gravurii minuscule realizate manual care ofera fiecarei pene de pelican o forma proprie si inimitabila.

Pentru ca fiecare instrument de scris Pelikan Toledo necesita un volum mare de munca, se pot produce nu mai mult de 200 de bucati pe luna.

and You.

Daca esti fericitul posesor al unui instrument de scris Pelikan din gama Toledo, esti proprietarul unei capodopere, a unei creatii de arta care a facut istorie.

Acest model se livreaza intr-o cutie cadou solida, realizata din lemn.

Lungime: 144 mm

Greutate: 23.4 g

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Stilou Pelikan Toledo M700

Stilou Pelikan Toledo M700

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\ }