Agenda zilnica M713, piele neagra, El Casco

COD PRODUS: 3713CRC
723.00 RON
+
Adaug la favorite
723.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Compania El Casco a fost infiintata in 1920 in Eibar (Guipuzcoa), atunci cand doi angajati ai unei firme producatoare de arme de foc au hotarat sa se specializeze in productia de revolvere de inalta calitate. Dupa 12 ani, compania a produs primele accesorii de birou: capsatorul M-5 si o masina automata de numarat M-500. Dupa succesul acestor creatii de calitate, gama de produse de birou s-a extins considerabil, iar El Casco s-a concentrat tot mai mult pe calitate si exclusivism. Standardele inalte de calitate si trainicia produselor El Casco au inspirat numerosi oameni de succes din intreaga lume. De altfel, inca de la primul capsator, tehnicienii spanioli isi exprimau viziunea astfel: „Capsele ar trebui sa traverseze capsatorul asa cum glontul traverseaza teava revolverului.” Asa explicau ei trecerea de la o linie de productie la alta, fara a face compromisuri in ce priveste calitatea.

Emotions...

Fie ca esti un om de succes si doresti sa te asociezi istoriei succesului El Casco, fie ca tii sa incurajezi un om drag cu aspiratii inalte, accesoriile de lux pentru birou produse de El Casco sunt mereu o alegere ideala. Sunt elegante, asamblate si lustruite manual, realizate din materiale de cea mai buna calitate si cu finisaje deosebite.

and You...

Agenda telefonica din piele naturala, cu 71 de pagini si index alfabetic pe margine. Deopotriva utila si eleganta, un adevarat accesoriu de lux pentru birou.

Cusaturile care decoreaza marginile acestei agende, precum si logo-ul cromat contribuie la eleganta sa. Pielea din care este realizata aceasta protectie pentru birou provine de la un soi de bovine specific Pirineilor, numit Boxcalf.

Se asociaza cu celelalte accesorii de lux pentru birou din piele neagra de la El Casco, putand forma frumoase seturi exclusiviste, atat pentru biroul tau, cat si pentru a fi daruite cadou colaboratorilor.

Dimensiune: 227 x 170 x 27 mm

Material: piele naturala Boxcalf

Culoare: negru

Culori: Negru
Producator: El Casco
Tip Produs: Agende
Dimensiuni: 24.3 x 18.5 x 2.2 cm
Greutate: 0.434 kg
Material: piele naturala Boxcalf
Finisaj: Piele naturala
Culoare: negru

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea

Produse similare