Oferta!

Caseta cu capac, fermLIVING

COD PRODUS: FL9240
Pret vechi: 190.00 RON (-39%)
115.00 RON
Discount: 75.00 RON (39%)
+
Adaug la favorite
115.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Fiecare schita a unui nou proiect poate raspandi pe suprafata de lucru diverse foi si notite, instrumente de scris si markere evidentiatoare, agrafe de birou si piuneze sau magneti, etichete colorate si asa mai departe. E firesc ca spatiul de lucru sa se aglomereze cand iti dai frau liber entuziasmului creator.

Emotions...

Fie ca lucrezi la prezentarea unui proiect deja matur sau te lasi invadat de idei in elaborarea unui proiect nou si proaspat, e esential sa poti pastra in ordine articolele de birotica pe care le folosesti. De asemenea, niciunui birou nu-i strica un strop de stil si eleganta. Din acest motiv, o caseta din portelan este o optiune perfecta pentru pastrarea ascunsa a articolelor de birou marunte.

and You...

Eleganta si utila, caseta de portelan fermLIVING poate completa cu succes design-ul biroului tau, fiind de folos in organizarea spatiului tau de lucru. Poate adaposti diverse accesorii de birou micute, precum etichete, agrafe de birou si piuneze, magneti si multe alte asemenea maruntisuri. Si, de ce nu, pot pastra chiar si mici dulciuri pentru musafiri.

Culoare: menta
Dimensiuni: 12 x 9 cm
Material: portelan
Intretinere: A se curata cu o carpa umeda.

Culori: Crem
Producator: fermLIVING
Tip Produs: Accesorii diverse

Altii au cumparat si

Recenzii

Recomand!
Evaluarea mea

Produse similare