Clipboard A5, fermLIVING

COD PRODUS: FL3224
99.00 RON
+
Adaug la favorite
99.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Fiecare schita a unui nou proiect poate raspandi pe suprafata de lucru diverse foi si notite, instrumente de scris si markere evidentiatoare, agrafe de birou si piuneze sau magneti, etichete colorate si asa mai departe. E firesc ca spatiul de lucru sa se aglomereze cand iti dai frau liber entuziasmului creator.

Emotions...

Fie ca lucrezi la prezentarea unui proiect deja matur sau te lasi invadat de idei in elaborarea unui proiect nou si proaspat, e esential sa poti pastra in ordine documentele pe care le folosesti. Pentru astfel de momente, dar si pentru a te ajuta sa-ti pastrezi ideile si exprimarea in buna randuiala cand trebuie sa tii un discurs, clipboard-ul A5 e o idee excelenta.

and You...

Din furnir de stejar afumat, acest clipboard este foarte elegant si practic, fiind un aliat de nadejde cand ai de prezentat o noua idee unui public numeros. Cursivitatea discursului este esentiala pentru orice vorbitor si pentru succesul oricarei prezentari sau conferinte. Iar suportul vizual ne este necesar si util celor mai multi dintre noi in astfel de situatii. De aceea, clipboard-ul A5 este o optiune eleganta de a-ti pastra gandurile si cuvintele in ordine.

Pentru a putea pastra aspectul frumos al lemnului in timp, sugeram tratarea acestuia cu ulei de in atunci cand incepe sa-si piarda stralucirea naturala.

Culoare: stejar afumat
Dimensiuni: A5
Material: furnir de stejar afumat
Intretinere: A se curata cu o carpa umeda.

Culori: Culoarea lemnului
Producator: fermLIVING
Tip Produs: Clipboard-uri
Finisaj: Lemn de stejar

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea

Produse similare