Stories ...

Kalamos – sau ceea ce egiptenii antici numeau a fi instrumentul de scris din trestie, care asternea fiecare cuvant de poveste pe papirusul creat cu pasiunea unui barbat pentru frumoasa sa femeie. Un element istoric, care acum mii de ani a facut trecerea de la gravurile in piatra la ideile scrise si usor de pastrat.

Kalamos este despre arta si despre pasiune, despre fiecare obiect creat cu migala, despre artistii care stau in spatele unei gravuri precum cele pe care le regasim in tablourile pictorilor faimosi, despre inspiratia care transmite fiecare emotie a mesterilor, care, de secole trudesc pentru a da lumii un cadou unic, care transforma zambetul fiecarei persoane intr-unul autentic si triumfator.


... emotions ...

Kalamos este despre finetea lucrurilor nespuse, despre frumusetea cadourilor neasteptate, despre bucuria unui nou inceput alaturi de un obiect care te va insoti in calatoria vietii tale. Un element care iti va da puterea sa te diferentiezi si sa lupti, amintindu-ti cu fiecare utilizare de persoanele dragi care ti l-au daruit, care te apreciaza si te admira sau de momentul in care te-ai indragostit descoperind povestea realizarii sale.Date de contact:


Telefon: +40 727 449 229

E-mail: comenzi@kalamos.ro

Adresa: Str. Dr Ioan Ratiu BL Av 4 Ap 6, Alba Iulia Romania

Program de relatii cu clientii: L-V 09:00 – 18:00

Like us MORE! follow me on facebook

... and you

Kalamos este un tribut adus tie. Un sentiment aparte ce te aduce mai aproape de emotia unui succes personal, pe care simti ca mai presus de orice, trebuie sa ti-l rasplatesti singur. Este o dovada a respectului de sine si a certitudinii ca meriti ce e mai bun. Povesti de succes, emotii memorabile si tu, acelasi tu mereu in cautare de momente de neuitat, de oameni, produse, locuri si sentimente care sa-ti cladeasca amintiri atat de puternice incat sa le pastrezi o viata.


"Trairea momentului in care primesti bucuria din urma unui cadou oferit, este piln de sustinere al averii sufletului, este zambetul ce va fi vesnic in amintirea ta sau imbratisarea care nu te va lasa niciodata singur. Cand daruiesti sincer, primesti in schimb eternitate." 

– Radu Bartos - Fondator Kalamos


\ }