Despre noi

Cui ne adresam?
Am selectat cu atentie game de accesorii business si office care sa vina in sprijinul activitatii profesionale a antreprenorilor romani. Femei si barbati care lupta zi de zi pentru schimbare, oameni care cred in misiunea lor, lideri care formeaza noile generatii, oameni de actiune care nu se tem sa ia lucrurile in propriile maini – toti sunteti, credem noi, oameni de succes.

Stilul business inseamna mai mult decat alb si negru, decat un costum bine croit sau o masina eleganta. In activitatea ta profesionala, poti avea o tinuta impecabila adoptand un stil business formal, semi-formal sau chiar excentric. Poti lasa o prima impresie la fel de buna cu un stil clasic sau contemporan. Selectia noastra de accesorii satisface orice exigenta si completeaza cu succes orice tinuta profesionala.
Ce inseamna Kalamos?
Kalamos este un tribut adus tie. Dorim sa-ti oferim un sentiment aparte ce te aduce mai aproape de emotia unui succes personal, pe care simti ca, mai presus de orice, trebuie sa ti-l rasplatesti singur. Este o dovada a respectului de sine si a certitudinii ca meriti ce e mai bun.

Kalamos este despre povesti de succes, emotii memorabile si despre tine. Te incurajam sa fii mereu in cautare de momente de neuitat, de oameni, produse, locuri si sentimente care sa-ti cladeasca amintiri atat de puternice incat sa le pastrezi o viata.

 De ce suntem aici?
Pentru ca noi credem cu tarie ca succesul tau merita celebrat! Ai muncit din greu pentru a-ti indeplini visele. Ai reusit sa depasesti numeroase obstacole si sa vezi mai departe decat credeai vreodata ca e posibil. Meriti sa fii inconjurat de accesorii care sa-ti ateste succesul si sa iti recompenseze eforturile.

Kalamos iti ofera numeroase posibilitati de a simti satisfactia succesului, de a trai multumirea realizarilor tale, de a-ti rasplati reusitele proprii si de a le transmite celor dragi aprecierea ta. Prestigiul tau si al persoanelor de succes din viata ta merita pretuit si celebrat cu un cadou special!