Lampa M665, aurit, El Casco

COD PRODUS: 1665LAB
4 564.00 RON
+
Adaug la favorite
4,564.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Compania El Casco a fost infiintata in 1920 in Eibar (Guipuzcoa), atunci cand doi angajati ai unei firme producatoare de arme de foc au hotarat sa se specializeze in productia de revolvere de inalta calitate. Dupa 12 ani, compania a produs primele accesorii de birou: capsatorul M-5 si o masina automata de numarat M-500. Dupa succesul acestor creatii de calitate, gama de produse de birou s-a extins considerabil, iar El Casco s-a concentrat tot mai mult pe calitate si exclusivism. Standardele inalte de calitate si trainicia produselor El Casco au inspirat numerosi oameni de succes din intreaga lume. De altfel, inca de la primul capsator, tehnicienii spanioli isi exprimau viziunea astfel: „Capsele ar trebui sa traverseze capsatorul asa cum glontul traverseaza teava revolverului.” Asa explicau ei trecerea de la o linie de productie la alta, fara a face compromisuri in ce priveste calitatea.

Emotions...

Fie ca esti un om de succes si doresti sa te asociezi istoriei succesului El Casco, fie ca tii sa incurajezi un om drag cu aspiratii inalte, accesoriile de lux pentru birou produse de El Casco sunt mereu o alegere ideala. Sunt elegante, asamblate si lustruite manual, realizate din materiale de cea mai buna calitate si cu finisaje deosebite.

and You...

Lumina are un rol deosebit de important in orice activitate de birou. De aceea, o veioza functionala si eleganta este esentiala pentru spatiul de lucru. Lampa de birou M-665 de la El Casco are o amprenta mare a piedestalului, pentru o buna stabilitate. Cele doua socluri amintesc de coloanele dorice ale templelor antice, fiind brazdate de striatii verticale.

Lampa M-665 functioneaza cu 2 becuri de maxim 60W, iar abajurul este reglabil pe inaltime. Modelul M-665 L este placat cu aur galben de 23 kt.

Dimensiuni: 352 x 235 x 330 mm

Material: alama

Finisaj: aur galben 23 kt

Garantie: 24 de luni

Culori: Auriu
Finisaj corp: cupru, nichel, aur 23 ct
Producator: El Casco
Tip Produs: Lampi birou
Dimensiuni: 36.5 x 26 x 39.5 cm
Greutate: 4.230 kg
Material: alama
Finisaj: Placat cu aur
Culoare: aurit

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea