Livrare si Plata

SC NEOS PLUS SRL livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei. Acestea vor fi expediate la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii. Transportul este gratuit, prin Urgent Cargus.

Cum platesc

Exista doua modalitati de plata:


1. Plata ramburs
Alegeti acest sistem de plata in cazul in care doriti sa achitati prin numerar doar in momentul livrarii coletului la adresa specificata. Plata produselor si a transportului se va efectua la curier in momentul in care coletul ajunge la destinatie.

2. Plata prin transfer bancar
Prin aceasta modalitate de plata puteti face tranzactii de la orice banca, pe baza facturii emise in momentul comenzii. Plata se face numai dupa confirmarea telefonica a comenzii. Marfa va fi eliberata doar in momentul in care se face confirmarea platii, prin ordinul de plata.

3. Plata prin card bancar

Dupa alegerea acestei metode de plata veti fi transferat pe pagina procesatorului de plati online EuPlatesc - https://www.euplatesc.ro/ pentru a finaliza procesul de comanda. In urma aprobarii tranzactiei, veti primi prin email informatiile relevante pentru comanda Dvs.


Confirmarea de plata se va trimite la adresa: comenzi@kalamos.ro
SC Neos Plus SRL
RO 24308734
J1/994/2008
Alba Iulia, jud. Alba,
România

Cod IBAN: RO43BTRL00101202L17091XX

Banca Transilvania Alba Iulia