Mouse pad M721, piele neagra, El Casco

COD PRODUS: 3721CRC
549.00 RON
+
Adaug la favorite
549.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Compania El Casco a fost infiintata in 1920 in Eibar (Guipuzcoa), atunci cand doi angajati ai unei firme producatoare de arme de foc au hotarat sa se specializeze in productia de revolvere de inalta calitate. Dupa 12 ani, compania a produs primele accesorii de birou: capsatorul M-5 si o masina automata de numarat M-500. Dupa succesul acestor creatii de calitate, gama de produse de birou s-a extins considerabil, iar El Casco s-a concentrat tot mai mult pe calitate si exclusivism. Standardele inalte de calitate si trainicia produselor El Casco au inspirat numerosi oameni de succes din intreaga lume. De altfel, inca de la primul capsator, tehnicienii spanioli isi exprimau viziunea astfel: „Capsele ar trebui sa traverseze capsatorul asa cum glontul traverseaza teava revolverului.” Asa explicau ei trecerea de la o linie de productie la alta, fara a face compromisuri in ce priveste calitatea.

Emotions...

Fie ca esti un om de succes si doresti sa te asociezi istoriei succesului El Casco, fie ca tii sa incurajezi un om drag cu aspiratii inalte, accesoriile de lux pentru birou produse de El Casco sunt mereu o alegere ideala. Sunt elegante, asamblate si lustruite manual, realizate din materiale de cea mai buna calitate si cu finisaje deosebite.

and You...

Pentru ca suprafata de lucru sa nu sufere deteriorari o data cu trecerea timpului, e important sa folosesti un mouse-pad atunci cand lucrezi la calculator.

Suportul de mouse este realizat din piele naturala provenita de la un anumit tip de bovina din Pirinei numita Boxcalf. Acest mouse-pad de lux poate fi folosit cu orice tip de mouse, fiind un detaliu elegant pentru orice birou. Poate fi un cadou corporate potrivit pentru un manager care petrece mult timp in fata calculatorului.

Acest produs se asorteaza perfect cu accesoriile de birou metalice El Casco, precum si cu restul gamei de produse realizate din piele naturala Boxcalf.

Material: piele naturala Boxcalf.

Dimensiune: 170x165x33 mm.

Culoare: negru.

Culori: Negru
Producator: El Casco
Tip Produs: Suport mouse
Dimensiuni: 27.7 x 24.7 x 2.2 cm
Greutate: 0.398 kg
Material: piele naturala Boxcalf
Finisaj: Piele naturala
Culoare: negru

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea

Produse similare