Ornament de Craciun brad, contur, din alama, fermLIVING

COD PRODUS: FL24190
Pret vechi: 184.00 RON (-14%)
159.00 RON
Discount: 25.00 RON (14%)
+
Adaug la favorite
159.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Timpul de sarbatoare este intotdeauna marcat prin diverse ritualuri si obiceiuri, diferite de la o cultura la alta. Fie ca preferi sa celebrezi Craciunul in mod traditional, fie ca ai adoptat obiceiuri moderne, important e ca aceste zile de sarbatoare sa reprezinte un timp de reculegere si bucurie, o evadare din cotidian. In privinta bradului ca simbol al Craciunului, o legenda istoriseste cum trei virtuti surori (Credinta, Nadejdea si Dragostea) au pornit sa caute un arbore inalt ca Nadejdea, amplu ca Dragostea si trainic precum Credinta. Bradul ar fi fost arborele cel mai potrivit sa le reprezinte, iar forma sa triunghiulara aminteste de Sfanta Treime.

Orice sarbatoare crestina este marcata in primul rand de sentimente pozitive, de bucurie si generozitate, de dragoste si pace. Iar pentru a spori aceste emotii frumoase, putem apela la ajutoare senzoriale: arome si miresme specifice Craciunului, colinde care sa ne bucure auzul si ornamente simbolice care sa ne rasfete vazul. Intre culorile specifice acestei perioade, auriul ocupa un loc de frunte, fiind o culoare luminoasa și calda, un simbol al regalitatii si bunastarii.

Pentru a putea aduce un strop de eleganta si bucurie in biroul tau pe perioada iernii, iti recomandam ornamentele de alama de la fermLIVING. Bradul de Craciun este un simbol al bucuriei, al reunirii intregii familii in jurul sau, al generozitatii prin cadourile care se aseaza sub cetina sa. Nu toate birourile sau locurile de munca au spatiul necesar pentru un brad in marime naturala. Totusi, pomul de Craciun de alama de la fermLIVING poate decora si cel mai mic spatiu de lucru, pentru a aduce atmosfera de sarbatoare la locul de munca.

Intretinere: A se sterge cu o carpa umeda.

Inaltime cu postament: 18.6 cm
Producator: fermLIVING
Tip Produs: Ornamente Craciun
Dimensiuni: 5.2 x 18.6 cm
Material: alama
Finisaj: mat
Culoare: auriu

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea