Ornament de Craciun brad, din lemn, fermLIVING

COD PRODUS: FL24202
139.00 RON
+
Adaug la favorite
139.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Timpul de sarbatoare este intotdeauna marcat prin diverse ritualuri si obiceiuri, diferite de la o cultura la alta. Fie ca preferi sa celebrezi Craciunul in mod traditional, fie ca ai adoptat obiceiuri moderne, important e ca aceste zile de sarbatoare sa reprezinte un timp de reculegere si bucurie, o evadare din cotidian. In privinta bradului ca simbol al Craciunului, o legenda istoriseste cum trei virtuti surori (Credinta, Nadejdea si Dragostea) au pornit sa caute un arbore inalt ca Nadejdea, amplu ca Dragostea si trainic precum Credinta. Bradul ar fi fost arborele cel mai potrivit sa le reprezinte, iar forma sa triunghiulara aminteste de Sfanta Treime.

Orice sarbatoare crestina este marcata in primul rand de sentimente pozitive, de bucurie si generozitate, de dragoste si pace. Iar pentru a spori aceste emotii frumoase, putem apela la ajutoare senzoriale: arome si miresme specifice Craciunului, colinde care sa ne bucure auzul si ornamente simbolice care sa ne rasfete vazul. Intre materialele care pot contribui cu succes la atmosfera de sarbatoare se numara si lemnul, un material natural, nobil si elegant.

Si spatiul de lucru are nevoie de atmosfera de sarbatoare. In acest sens, ornamentele de lemn de la fermLIVING infrumuseteaza biroul si asigura o stare de bine, de bucurie si generozitatea, specifice acestei perioade. Bradul de lemn cu stativ este suficient de mic incat sa poata fi asezat pe orice birou, fara a ocupa prea mult din spatiul de lucru. Poate fi o idee excelenta de cadou exclusivist pentru o persoana draga, ori pentru partenerii de afaceri.

Intretinere: A se sterge cu o carpa umeda.

Producator: fermLIVING
Tip Produs: Ornamente Craciun
Dimensiuni: 11.5 x 26 cm
Material: lemn de stejar
Finisaj: Lemn de stejar
Culoare: stejar afumat

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea