Perforator de lux M200, crom, El Casco

COD PRODUS: 1200CTC
748.00 RON
+
Adaug la favorite
748.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Compania El Casco a fost infiintata in 1920 in Eibar (Guipuzcoa), atunci cand doi angajati ai unei firme producatoare de arme de foc au hotarat sa se specializeze in productia de revolvere de inalta calitate. Dupa 12 ani, compania a produs primele accesorii de birou: capsatorul M-5 si o masina automata de numarat M-500. Dupa succesul acestor creatii de calitate, gama de produse de birou s-a extins considerabil, iar El Casco s-a concentrat tot mai mult pe calitate si exclusivism.

Emotions...

Standardele inalte de calitate si trainicia produselor El Casco au inspirat numerosi oameni de succes din intreaga lume. De altfel, inca de la primul capsator, tehnicienii spanioli isi exprimau viziunea astfel: „Capsele ar trebui sa traverseze capsatorul asa cum glontul traverseaza teava revolverului.”

and You...

Fie ca esti un om de succes si doresti sa te asociezi istoriei succesului El Casco, fie ca tii sa incurajezi un om drag cu aspiratii inalte, accesoriile de lux pentru birou produse de El Casco sunt mereu o alegere ideala.

Perforatorul cu doua orificii El Casco M-200 CT este realizat din otel si finisat cu crom lustruit manual. Se livreaza ambalat intr-o cutie eleganta de cadou.

Dimensiuni: 115 x 109 x 77 mm.

Distanta dintre orificii: 80 mm.

Capacitate de perforare: maxim 27 coli

Culori: Crom
Finisaj corp: cupru, nichel, componente cromate
Producator: El Casco
Tip Produs: Perforatoare
Dimensiuni: 16 x 14.5 x 8.5 cm
Greutate: 0.735 kg
Material: piele
Finisaj: Cromat
Culoare: crom

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea