Oferta!

Pix Fortuna Blue, finisaj otel, Montegrappa

COD PRODUS: ISFORBPD
Pret vechi: 768.00 RON (-6%)
720.00 RON
Discount: 48.00 RON (6%)
+
Adaug la favorite
720.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Printre familiile de stilouri cele mai de succes pe care Montegrappa le-a fabricat, Fortuna a avut succes in randul clientelei tinere, urbane, care apreciaza combinatia de modernitate si clasicism. Familia de stilouri a fost numita dupa zeita Fortuna, personificarea norocului, in vremea Romei Antice. Identitatea Fortunei ca intruchiparea intamplarilor sortii a fost strans legata de virtutea sau taria de caracter.

La Montegrappa, credinta lor spune ca norocul este fara indoiala legat de virtute, in timp ce educatia este baza pe care un individ se dezvolta si isi alimenteaza talentele innascute.

De asemenea, ei considera ca scrisul de mana este un element esential al procesului de invatamant si o functie indispensabila, chiar si in societatea grabita, digitalizata, de azi. Din acest motiv, colectia Fortuna a fost creata, avandu-i in vedere pe cei care inca se rasfata cu placerea de a scrie. Este dorinta lor ca aceste stilouri sa poarte norocul pe care acestia il merita.

Dupa introducerea cu succes a versiunilor Negru si Alb, stilourile Fortuna sunt acum disponibile si in culoarea albastru-rasina. Oferite cu paladiu sau placate cu ornamente din aur roz, colectia include stilou-amuleta (cu cartus sau convertor de alimentare), pix sau pix cu bila actionat prin rasucire.

Culori: Albastru
Producator: Montegrappa
Tip Produs: Pixuri
Finisaj: Otel inoxidabil

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea