Pix Lamy cu mecanism accent 298 LD

COD PRODUS: 1611510
430.00 RON
+
Adaug la favorite
430.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Gama Lamy Accent este o premiera la nivel mondial, continand instrumente de scris prin intermediul carora utilizatorul are oportunitatea de a-si exprima individualitatea.

Lamy Accent este concretizarea unei idei inovative, reprezentata de posibilitatea schimbarii rapide si usoare a sectiunii de prindere (grip-ului), oferind astfel un concept personalizat.

Pixul Lamy Accent a primit numeroase premii, precum The Good Design, iF Design, sau Reddot Design pentru designul personalizat si inovator.

Corpul din otel inoxidabil, placat cu multiple straturi de lac negru lucios, clipul din otel inoxidabil si gripul interschimbabil din otel inoxidabil placate cu lac negru, avand intersii inelare din otel placate cu rodiu, precum si mina pix Lamy Giant M16, transforma pixul Lamy Accent intr-o alegere personala inedita sau intr-un cadou individualizat.

Instrumentul de scris este insotit de mina pix Lamy Giant M16 montata, cutie ambalaj originala si certificat de garantie internationala valabila timp de 2 ani de la data achizitiei acestuia.

Lungime:139.50 mm

Latime: 12.50 mm

Greutate: 23.40 g

Culori: Negru
Producator: Lamy
Tip Produs: Pixuri

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea