Roller Fortuna Mosaico, Marrakech, Montegrappa

COD PRODUS: ISFOBRID
912.00 RON
+
Adaug la favorite
912.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Printre cele mai de succes familii de stilouri create de catre Montegrappa, Fortuna se adreseaza unei clientele tinere, urbane, care apreciaza combinatia dintre modernitate si clasicism. Aceasta familie de stilouri a fost denumita dupa zeita Fortuna, care, conform romanilor, reprezenta personificarea norocului.

Pentru acest sezon, colectia Montegrappa Fortuna Mosaico este oferita in trei nuante vivace de rasina mozaic cu multiple fatete denumite Roma, Barcelona si Marrakech, imbogatita de asemenea cu o tinuta din otel inoxidabil. Cu silueta moderna si nuantele de alb-negru, respectiv turcoaz sau indigo, tipice pentru arta de tip mozaic ale acestor orase simbolice, efectul obtinut este unul de o profunda eleganta.

Identitatea Fortuna ca intruchiparea de evenimente intamplatoare a fost strans legata de notiunea de „Virtus“, sau taria de caracter. Cei de la Montegrappa cred cu tarie ca norocul este indubitabil legat de virtute, in timp ce educatia este fundamentul prin care un individ isi dezvolta si alimenteaza talentele sale innascute.

Din aceste motive, colectia Montegrappa Fortuna a fost creata, cu un ochi pentru cei care inca se rasfata in placerea de a scrie. Este speranta celor de la Montegrappa ca aceste stilouri sa atraga norocul pentru purtatorii sai.

Gama Montegrappa Fortuna Mosaico este acum disponibila ca stilou, roller, pix sau creion mecanic. Roller-ul poate fi ales de cei care doresc sa pastreze aspectul elegant al unui stilou alaturi de cerneala clasica, pentru o experienta diferita.

Fie ca alegeti sa optati pentru stiloul, roller-ul, pixul sau creionul mecanic Montegrappa Fortuna Mosaico veti beneficia de garantia de minim 24 de luni Montegrappa.

Culori: Mozaic
Producator: Montegrappa
Tip Produs: Rollere

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea

Produse similare