Oferta!

Stilou Iustitia, finisaj otel, Montegrappa

COD PRODUS: ISDUI2IC
Pret vechi: 1 464.00 RON (-11%)
1 299.00 RON
Discount: 165.00 RON (11%)
+
Adaug la favorite
1,299.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Viata in balanta si balanta vietii

Stories...

Iustitia, zeita justitiei, este intruchiparea clasicista a dreptatii. Imaginea ei universala include intotdeauna balanta dreptatii, un simbol pentru cantarirea oricarui argument si contraargument dintr-o disputa.

Emotions...

Mult mai expresiva este reprezentarea ei legata la ochi, sugerand obiectivitatea justitiei si lipsa de partinire in evaluarea faptelor si argumentelor unui caz conflictual. Pentru a intari simbolismul, Montegrappa a inscriptionat pe capacul instrumentelor de scris de lux din gama Ducale Iustitia maxima latina „Dura lex, sed lex”, insemnand „Legea e dura, dar e lege.” Iar silueta zeitei dreptatii domina clama capacului, pentru un plus de eleganta si finete.

and you...

Astfel, instrumentele de scris Ducale Iustitia pot fi cadoul perfect pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul juridic, dar si pentru cei care pastreaza la temelia vietii lor principiul dreptatii si echitatii. Realizat din rasina neagra lustruita, cu finisaje din otel inoxidabil, instrumentele de scris Ducale Iustitia sunt disponibile ca stilou clasic, stilou cu convertor, roller si pix, pentru a se potrivi oricarei situatii.

Penita este inscriptionata cu tesatura de octogoane Filigree, model specific Montegrappa, si este disponibila in variantele F (Fine), M (Medium) si B (Bold), pentru a se potrivi tuturor stilurilor de scriere.

Kalamos va ofera cu multa bucurie aceste noi modele Montegrappa, din colectia anului 2017, insotite de garantia Montegrappa pentru minim 24 de luni.

Alimentare: rezerva / convertor
Culori: Negru
Finisaj accesorii decorative: otel inoxidabil
Finisaj penita: otel inoxidabil
Material penita: otel inoxidabil
Producator: Montegrappa
Tip Produs: Stilouri
Material: rasina
Finisaj: Otel inoxidabil
Culoare: negru

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea