Stilou Limited Edition "Maki-E Spring & Autumn" M1000, penita aur 18 ct, pictat manual, Pelikan

COD PRODUS: PK803632
14 390.00 RON
+
Adaug la favorite
14,390.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

„Spring & Autumn” este o capodopera care uneste 175 de ani de traditie in productie de instrumente de scris a maestrilor Pelikan Germania cu metoda traditionala de pictura japoneza Maki-e. Logoul Pelikan de pe capac, numarul de editie limitata si semnatura personala a artistului sunt toate pictate pe stilou cu tehnica Maki-e.

Emotions...

Simboluri ale primaverii si toamnei, florile de cires si crengutele de artar sunt desenate pe capacul si corpul stiloului. Trei motive traditionale japoneze sunt prezente pe fundalul capacului: un izvor in zona verde, un model de frunze de canepa in zona maro precum si dunga aurie, aplicata utilizand folii mici de aur. Alte motive artistice sunt desenate pe corp, impreuna cu bucati minuscule de carapace albastra, aceeasi folosita pentru a crea frumoasa dunga Raden specifica gamei omonime de produse Pelikan. O linie fara sfarsit este prezenta in zona violet, reprezentand dragostea eterna. Tehnica Harikiri care este considerata una dintre cele mai dificile tehnici Maki-e, este utilizata in zona argintie pentru a oferi detalii dramatice acestui extraordinar instrument de scris.

and You.

Fata stiloului arata motivele specifice toamnei, iar spatele stiloului releva primavara.

Fiecare stilou este echipat cu penita din aur de 18 karate in doua nuante si este livrat intr-o cutie traditionala din lemn paulownia. Seria este limitata la 111 instrumente in toata lumea. Se achizitioneaza numai la comanda.

Lungime: 146 mm cu capac / 174 mm cu capacul fixat in capat

Greutate: 34.1 g

"
Culori: Maro
Finisaj accesorii decorative: aur rose
Finisaj corp: pictat manual
Finisaj penita: aur 18 ct
Producator: Pelikan
Tip Produs: Stilouri
Dimensiuni: 14.6 cm
Greutate: 34.1 g
Material: rasina
Finisaj: Motive Artistice

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea