Stilou Caduceus White, finisaj paladiu, Montegrappa

COD PRODUS: ISFOM2PH
1 224.00 RON
+
Adaug la favorite
1,224.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

MONTEGRAPPA CADUCEUS. PENTRU SANATATEA DUMNEAVOASTRA!

Gama clasic moderna Montegrappa Caduceus i-a atras pe iubitorii de stilouri, atat prin stilul sau, cat si prin mesaj. Stilul este atemporal, mesajul este invocarea de pozitivitate, noroc si - mai ales - sanatate. In concordanta cu aceasta idee, Montegrappa are placerea de a prezenta gama Fortuna Caduceus care ii celebreaza in mod special pe cei care asigura bunastarea celorlalti.

Numele Fortuna Caduceus este inspirat din simbolul perceput la nivel global ca reprezentand profesia de medic, dupa adoptarea sa de catre Colegiul Medicilor din SUA. Acesta este adesea confundat cu similarul Toiag al lui Esculap, un zeu grec antic asociat cu vindecarea si medicina, care are un sarpe incolacit in jurul sau. Ambele aspecte au fost surprinse in cel mai important detaliu al Fortuna Caduceus: o clama de buzunar din paladiu in forma de caduceu.

Caduceul este, de asemenea, toiagul purtat de Hermes, mesagerul zeilor, simbol al pacii, cu aripile care sugereaza viteza sa. In Grecia antica si in Roma antica, acesta a devenit simbolul solilor si ambasadori, ceea ce sugereaza inviolabilitatea lor. In timpurile moderne, a castigat importanta prin utilizarea sa de catre Colegiul Medicilor din SUA, reprezentand medicii si chiar farmacistii.

Fortuna Caduceus este fabricat din rasina alba, reprezentand sanatate si puritate, cu decoratiuni din paladiu. Partea superioara a capacului este decorata cu logo-ul 1912, in timp ce penita stiloului este inscriptionata cu emblema filigranata Montegrappa. Disponibil in urmatoarele variante: stilou, pix cu bila si pix cu gel. Stilou este disponibil cu penita subtire, medie si mare, cu cartus sau cu rezervor.

Ca mijloc de a transmite cele mai bune urari si sanatate, stiloul Fortuna Caduceus exprima acest lucru in mod universal.

Material: rasina alba, otel inoxidabil, paladiu

Culoare: alb, argintiu

Penita: Bold

Alimentare: rezerva / convertor
Culori: Alb
Finisaj accesorii decorative: paladiu
Finisaj corp: paladiu
Finisaj penita: paladiu
Material penita: paladiu
Producator: Montegrappa
Tip Produs: Stilouri
Material: rasina
Culoare: alb

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea