Stilou Souveran M600, negru, Pelikan

COD PRODUS: PK979559
1 813.00 RON
+
Adaug la favorite
1,813.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Clasic cu adevarat

In anul 1929 Pelikan introduce in premiera in lume mecanismul cu piston diferentiat. Aceasta tehnica rasuceste axul din interiorul stiloului mai repede decat piesa din capatul corpului cu ajutorul a doua fire diferite. Pana in prezent, acest stilou exista in mai multe variante, si desi a fost dezvoltat ca aspect si detalii tehnice tot timpul, mecanismul de baza a ramas acelasi.

In 1950, a fost lansat modelul 400, cu un design care a devenit reprezentativ pentru Pelikan. Cu corpul verde liniat, seria a fost botezata Souveran in anii '80, desi cunoscatorii se obisnuisera sa-i spuna Stresemann. Aceasta s-a datorat faimosului costum dungat al secretarului de stat al Weimarer Republik" care fusese sursa de inspiratie in realizarea modelului.

Mecanismul cu piston este placat cu aur de 24 de karate si o carcasa de rasina de calitate superioara, cu o mica fereastra pentru a putea verifica nivelul de cerneala. Penita modelelor M1000 si M800 este realizata din aur de 18 karate, iar penita modelelor M600 si M400 din aur de 14 karate. Toate penitele sunt finisate cu rodiu si testate manual.

Emotions...

Caracteristicul clip dublu din capatul superior al tubului si de pe capac sunt integrate in materialul tubului cu cea mai mare precizie pentru ca tranzitia dintre cele doua componente sa nu fie perceptibila tactil. Instrumentul de scris este lustruit pana la un nivel ridicat de luciu inainte de montarea clipului arcuit stilizat Pelikan.

In 1985 a fost lansat modelul Souveran cu corp integral negru, din rasina de calitate superioara, fara striatiile specifice seriei. Mica fereastra pentru verificarea nivelului de cerneala a fost realizata intr-o nuanta transparenta de verde. Acest detaliu, impreuna cu finisajul de aur ofera acestui stilou un caracter individual si aura nostalgica a unui instrument de scris clasic.

Exclusivist. Traditional. Reprezentativ. Daca iubesti clasicul, e clar ca detii un instrument de scris Souveran.

and You.

Un stilou de dimensiuni medii, cu un design reprezentativ pentru gama Pelikan.

· Penita fabricata manual, gravata fin, din aur de 18k, cu decoratiuni din rodiu
· Clip Pelikan placat cu aur
· Mecanism cu componente solide
· Inele decorative placate cu aur
· Mecanism cu piston, specific Pelikan, placat cu aur de 24k
· Suprafata lucioasa

Lungime: 133 mm inchis / 154 mm cu capacul fixat in capat

Greutate: 18 g (fara cerneala)

Acest stilou se livreaza intr-o cutie de cadou speciala!

"
Alimentare: piston
Culori: Negru
Finisaj accesorii decorative: aur 24 ct
Finisaj penita: aur 14 ct
Material penita: rodiu
Tip Produs: Stilouri
Dimensiuni: 13.4 cm
Greutate: 16.4 g
Material: acetat de celuloid
Culoare: negru

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea