Stilou Limited Edition "Statuia lui Zeus" + calimara in cutie cadou speciala, Pelikan

COD PRODUS: PK802277
8 645.00 RON
+
Adaug la favorite
8,645.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Statuia celui mai puternic

La doar 20 de ani dupa ce Templul lui Zeus a fost construit in Olympia, monumentul „Statuia lui Zeus” a fost ridicat in interiorul acestuia. Sculptorul grec Phidias a creat aceasta colosala statuie de 13 metri, intre anii 438 si 430 i.e.n. A fost ultima sa opera de arta care i-a asigurat onoarea de a fi unul dintre cei mai importanti sculptori din Antichitate. Statuia celui mai puternic zeu olimpian din mitologia greaca, care este de aproximativ sapte ori mai mare decat un om, a impresionat vizitatorii de-a lungul secolelor. Potrivit legendelor, Statuia lui Zeus a fost transportata la Constantinopol - Istanbulul de azi - unde a fost mistuita de flacari in anul 475 e.n. Opera de arta a supravietuit timp de aproximativ 905 ani. Ruinele bazei pe care a fost asezata statuia, pot fi vazute si azi in Olympia.


Eleganta stralucitoare

Sublimul efect al acestei minuni a lumii, nu este conferit doar de dimensiunile impresionante, dar si de multiplele materiale fine folosite pentru realizarea ei. Pielea zeului intronat a fost realizata din fildes pur. Roba, lunga pana la glezne, talpile sandalelor si suvitele de par au fost modelate din aur, cu o maiestrie perfecta, sticla colorata si pietrele pretioase impodobeau monumentul. Intreaga compozitie de materiale valoroase, a conferit Statuii lui Zeus realizata de Phidias, o magnifica stralucire. Pentru a exprima stima pentru aceasta minune a lumii, stiloul cu piston „Statuia lui Zeus” este de asemenea realizat din materiale de cea mai inalta calitate si finisat cu o tehnica elaborata.

Talent artistic bogat in traditie

Inspirat de arhitectura antica, stiloul cu piston, editie limitata, a fost realizat cu multa grija si atentie la detalii. Pelikan a folosit valorosul aur roz de 18 carate pentru realizarea infloriturilor. Pe corpul stiloului, din argint sterling 925, a fost realizat Zeus, folosindu-se un procedeu artistic migalos. La final, toate elementele decorative au fost placate cu aur de 18 carate, prin galvanizare. Motivele si elementele decorative au fost lacuite pentru a se distinge din fundalul cu tonuri antracit.

Pentru a onora arhitectura unica

Pentru a realiza o tranzitie lina la aurul roz si pentru a imita fildesul statuii, Pelikan a folosit rasina de inalta calitate, cu o culoare alb - crem, pentru realizarea grip-ului, sistemului de alimentare si a capacului. Elementele decorative precum clips-ul in forma de cioc de pelican, marca inregistrata, si inelele decorative, precum si „la pièce de résistance” - penita de 18 carate - sunt toate placate cu aur roz. Cu acest nou instrument in editie limitata, Pelikan a creat un stilou cu piston, de o calitate superioara, care reinvie placerea de a scrie. Fiecare dintre cele 300 de instrumente de scris este unic - fiind produse in Germania. Datorita mestesugului de cea mai inalta clasa si aspectului exclusiv, se aduce un tribut de exceptie acestei minuni a lumii.

Stiloul contine in pachet 1 calimara de cerneala in editie limitata de 30 ml, maro stralucitor.

Alimentare: piston
Culori: Motive gravate
Finisaj accesorii decorative: aur rose
Finisaj penita: aur rose 18 ct
Producator: Pelikan
Tip Produs: Stilouri
Dimensiuni: 12.5 cm
Greutate: 24.0 g
Material: rasina

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea