Produse vizualizate

Stilou Pelikan Souveran M1000 Raden Sunrise, rosu

8 460,00 RON

  • M

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Stories...

Raden este o tehnica decorativa japoneza utilizata pentru articole lacuite si lemn. Stiloul M1000 Raden Sunrise rosu este mai intai vopsit in rosu inchis, folosind lacul special japonez Urushi. Apoi se fac benzile colorate realizate din particule de scoica haliotis originara din Marea Japoneza. In procesul de productie, scoica este pusa pe pamant si turtita cu o piatra tare in foi foarte subtiri. Aceste foi sunt taiate in fasii foarte inguste si apoi aplicate pe stratul de lac, in jurul capacului si pe corpul stiloului M1000. Dupa aceea, stiloul este din nou lacuit si mai apoi suprafata acestuia este slefuita.

Emotions...

Prin tehnica Maki-e, care era rezervata exclusiv pentru casa imperiala japoneza ca o dedicatie puterii lor, artistul semneaza individual fiecare stilou si inscriptioneaza numarul editiei limitate pe fiecare bucata in parte. Seria este limitata la numai 333 de bucati.

and You.

Modelele Pelikan M1000 Raden Sunrise rosu sunt niste capodopere, cu o penita fina din aur de 18 carate avand dimensiunea M, a carei finete este accentuata printr-un decor de rodiu. Fiecare stilou este impachetat intr-o cutie de cadou, traditional japoneza, fabricata din lemn de paulownia.

Lungime: 172 mm

Greutate: 34.1 g 

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Stilou Pelikan Souveran M1000 Raden Sunrise, rosu

Stilou Pelikan Souveran M1000 Raden Sunrise, rosu

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\ }