Produse vizualizate

Stilou Souveran M1000, Raden Sunrise roșu

8 532,00 RON

  • M

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Raden este o tehnică decorativă japoneză utilizată pentru articole lăcuite și lemn. Stiloul M1000 RadenSunrise roșu, este mai īntāi vopsit īntr-o culoare roșu īnchis, folosind lacul special Japonez Urushi. Apoi se facbenzile colorate realizate din particule de scoica haliotis originară din Marea Japoneză. Īn procesul de producție, scoica este pusă pe pămānt și se turtește cu o piatră tare īn foi foarte subțiri. Aceste foi sunt tăiate īn fāșii foarte īnguste și apoi aplicate pe stratul de lac , īn jurul capacului și pe corpul stiloului M1000. După aceea, stiloul este din nou lăcuit și mai apoi suprafața acestuia este șlefuită.

Prin tehnica Maki-e, care era rezervată exclusiv pentru Japanese Royals ca o indicație a puterii lor, artistul semnează individual fiecare stilou și inscripționează numărul seriei ediției limitate pe fiecare bucată īn parte.

Modelele Pelikan M1000 Raden Sunrise roșu sunt niște capodopere, cu o peniță fină din aur de 18 carate avānd dimensiunea M, a cărei finețe este accentă printr-un decor de rodiu. Fiecare stilou este īmpachetat īntr-o cutie de cadou, tradițional japoneză, fabricată din lemn Paulownia.

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Stilou Souveran M1000,  Raden Sunrise roșu

Stilou Souveran M1000, Raden Sunrise roșu

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\