Produse vizualizate

Stilou Souverän® 805 Stresemann, Pelikan

1 699,00 RON

-441,00 RON

2 140,00 RON

  • EF
  • F
  • M
  • B

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Ministriul de externe al Republicii de la Weimar, Gustav Stresemann (1879-1929), a fost decernat cu Premiul Nobel pentru Pace in 1926: Impreuna cu colegul sau francez, Aristide Briand, i-a fost recunoscuta munca de reconciliere dintre natiuni dupa Primul Razboi Mondial. Pe langa impresionanta cariera politica, Stresemann a devenit faimos, de asemenea, pentru crearea unui nou model de costum, care era suficient de formal pentru prezentarile oficiale si totusi suficient de confortabil pentru munca sa de la birou. Lui Stresemann ii placea sa poarte costume cu dungi, si, cum se intampla adesea in viata, o legenda s-a nascut … si brusc, oamenii au numit stiloul cu dungi de la Pelikan -- care tocmai isi incepuse turul global de succes in jurul lumii – cu numele de „Stresemann”.

Ambele, costumul si stiloul, continua sa poarte acest nume si in ziua de azi. Pentru a recunoaste si a onora oficial aceasta legend, Pelikan a numit ultima aparitie din colectia standard, stiloul Souverän cu elegante dungi antracit, „Stresemann”.

Corpul cu dungile antracit, inselator de simple, este confectionat din acetat de celuloza, folosind un proces traditional care presupune o munca extreme de intensa. Pentru piesele negre, fin transformate, a fost folosita rasina de inalta calitate. Clips-ul si inelele sunt placate cu paladiu. Penita este confectionata din aur de 18 carate si apoi este complet placata cu rodiu pentru a se obtine luciul argintiu. Fiecare instrument de scris este montat manual si verificat cu grija pentru a indeplini strictele criterii de calitate.

 

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Stilou Souverän® 805 Stresemann, Pelikan

Stilou Souverän® 805 Stresemann, Pelikan

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\