Produse vizualizate

Stilou "Statue of zeus", Pelikan

6 410,00 RON

-2 140,00 RON

8 550,00 RON

  • F
  • M

Adauga la lista dorintelor

Mai multe informatii

Satuia celui mai puternic


La doar 20 de ani după ce Templul lui Zeus a fost construit în Olympia, monumentul „Statuia lui Zeus” a fost ridicat în interiorul acestuia. Sculptorul grec Phidias a creat această colosală statuie de 13 metri, între anii 438 și 430 î.e.n. A fost ultima sa operă de art care i-a asigurat onoarea de a fi unul dintre cei mai importanți sculptori din antichitate. Statuia celui mai puternic zeu olimpian din mitologia greacă, care este de aproximativ șapte ori mai mare decât un om, a impresionat vizitatorii de-a lungul secolelor. Potrivit legendelor, Statuia lui Zeus a fost transportată la Constantinopole - Istambulul de azi - unde a fost mistuită de flăcări în anul 475 e.n. Opera de artă a supraviețuit timp de aproximativ 905 ani. Ruinele bazei pe care a fost așezată statuia, pot fi văzute și azi în Olympia.


Eleganță strălucitoare


Sublimul efect al acestei minuni a lumii, nu este conferit doar de dimensiunile impresionante, dar și de multiplele materiale fine folosite pentru realizarea ei. Pielea zeului întronat a fost realizată din fildeș pur. Roba, lungă până la glezne, tălpile sandalelor și șuvițele de păr au fost modelate din aur, cu o măiestrie perfectă, sticla colorată și pietrele prețioase împodobeau monumentul. Întreaga compoziție de materiale valoroase, a conferit Statuii lui Zeus realizată de Phidias, o magnifică strălucire.Pentru a exprima stima pentru această minune a lumii, stiloul cu piston „Statuia lui Zeus” este de asemenea realizat din materiale de cea mai înaltă calitate și finisat cu o tehnică elaborată.

Talent artistic bogat în tradiție


Inspirat de arhitectura antică, stiloul cu piston, Ediție Limitată, a fost realizat cu multă grijă și atenție la detalii. Pelikan a folosit valorosul aur roz de 18 carate pentru realizarea înfloriturilor. Pe corpul stiloului, din argint sterling 925, a fost realizat Zeus, folosindu-se un procedeu artistic migălos. La final, toate elementele decorative au fost placate cu aur de 18 carate, prin galvanizare. Motivele și elementele decorative au fost lăcuite pentru a se remarca din fundalul cu tonuri antracit.

Pentru a onora arhitectura unică


Pentru a realiza o tranziție lină la aurul roz și pentru a imita fildeșul statuii, Pelikan a folosit rășină de înaltă calitate, cu o culoare alb - crem, pentru realizarea grip-ului, sistemului de alimentare și a capacului. Elementele decorative precum clips-ul în form de cioc de pelican, marcă înregistrată, și inelele decorative, precum și „le pièce de résistance” - penița de 18 carate - sunt toate placate cu aur roz. Cu acest nou instrument în Ediție Limitată, Pelikan a creat un stilou cu piston, cu o calitate superioară, care reînvie plăcerea de a scrie. Fiecare dintre cele 300 de instrumente de scris este unic - fiind produse în Germania. Datorită meșteșugului de cea mai înaltă clasă și al aspectului exclusiv, se aduce un tribut de excepție acestei minuni a lumii.

Stiloul conține în pachet 1 călimară de cerneală în ediție limitată, 30 ml, maro strălucitor

Reviews

Nu sunt comentarii in acest moment.

Scrie un comentariu

Stilou "Statue of zeus", Pelikan

Stilou "Statue of zeus", Pelikan

Scrie un comentariu

30 produse din aceeasi categorie:

\