Suport carti de vizita M670, aurit, El Casco

COD PRODUS: 1670LAC
424.00 RON
+
Adaug la favorite
424.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Compania El Casco a fost infiintata in 1920 in Eibar (Guipuzcoa), atunci cand doi angajati ai unei firme producatoare de arme de foc au hotarat sa se specializeze in productia de revolvere de inalta calitate. Dupa 12 ani, compania a produs primele accesorii de birou: capsatorul M-5 si o masina automata de numarat M-500. Dupa succesul acestor creatii de calitate, gama de produse de birou s-a extins considerabil, iar El Casco s-a concentrat tot mai mult pe calitate si exclusivism. Standardele inalte de calitate si trainicia produselor El Casco au inspirat numerosi oameni de succes din intreaga lume. De altfel, inca de la primul capsator, tehnicienii spanioli isi exprimau viziunea astfel: „Capsele ar trebui sa traverseze capsatorul asa cum glontul traverseaza teava revolverului.” Asa explicau ei trecerea de la o linie de productie la alta, fara a face compromisuri in ce priveste calitatea.

Emotions...

Fie ca esti un om de succes si doresti sa te asociezi istoriei succesului El Casco, fie ca tii sa incurajezi un om drag cu aspiratii inalte, accesoriile de lux pentru birou produse de El Casco sunt mereu o alegere ideala. Sunt elegante, asamblate si lustruite manual, realizate din materiale de cea mai buna calitate si cu finisaje deosebite.

and You...

Fie ca esti in cautarea unor accesorii pentru propriul birou sau pentru un cadou deosebit, suportul de carti de vizita El Casco M-670 poate fi raspunsul potrivit. Realizat din alama, acesta este lustruit manual inainte de aplicarea stratului de aur galben de 23 kt, oferind un aspect placut si elegant. Solid, compact, cu un design minimalist contemporan, suportul de carti de vizita este o piesa care poate completa cu mare succes imaginea biroului perfect.

Dimensiuni: 89 x 60 x 30 mm

Material: alama

Finisaj: aur galben 23 kt

Garantie: 24 de luni

Culori: Auriu
Finisaj corp: cupru, nichel, aur 23 ct
Producator: El Casco
Tip Produs: Suport carti de vizita
Dimensiuni: 12.6 x 11.5 x 4.5 cm
Greutate: 0.380 kg
Material: alama
Finisaj: Placat cu aur
Culoare: aurit

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea

Produse similare