Suport pentru plicuri M672, crom, El Casco

COD PRODUS: 1672CRC
873.00 RON
+
Adaug la favorite
873.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Azi nu mai sunt multe povestile de dragoste care au inceput cu o scrisoare. Si totusi, scrisoarea inca n-a murit, ci isi pastreaza farmecul, sau chiar il sporeste prin faptul ca a devenit o raritate. In orice caz, scrisoarea a devenit cu siguranta un articol de colectie.

Emotions...

Fie ca e vorba de prima scrisoare primita de la sotul tau, sau o felicitare creata de copii de ziua ta, fie ca e prima ta promovare sau un raspuns de la o persoana de succes pe care o apreciezi, scrisorile de valoare merita pastrate la vedere, ca sa-ti aminteasca de pragurile pe care le-ai trecut cu bine in viata.

and You...

Biroul e spatiul tau de lucru si locul unde prind viata cele mai bune idei ale tale. Dar pentru ca asta sa se intample, e nevoie de o buna organizare, de ordine si de un aspect ingrijit care sa te linisteasca si sa te inspire. Pentru toate acele plicuri care au nevoie sa ramana la indemana si la vedere, dar nu raspandite pe intreaga suprafata a biroului, cea mai buna solutie este un suport pentru plicuri. El Casco ofera doua variante de finisaj pentru modelul de suport de alama - placat cu aur de 23kt sau cromat. Alege-l pe cel care ti se potriveste!

Dimensiune: 219 x 95 x 110 mm.
Material: alama
Finisaj: cromat


Se livreaza intr-o cutie de cadou foarte eleganta.
Culori: Crom
Finisaj corp: cupru, nichel, componente cromate
Producator: El Casco
Tip Produs: Suport plicuri
Dimensiuni: 24 x 15.5 x 10.3 cm
Greutate: 1.610 kg
Material: alama
Finisaj: Cromat
Culoare: crom

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea

Produse similare