Suport pentru plicuri M714, piele neagra, El Casco

COD PRODUS: 3714CRC
1 097.00 RON
+
Adaug la favorite
1,097.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Azi nu mai sunt multe povestile de dragoste care au inceput cu o scrisoare. Si totusi, scrisoarea inca n-a murit, ci isi pastreaza farmecul, sau chiar il sporeste prin faptul ca a devenit o raritate. In orice caz, scrisoarea a devenit cu siguranta un articol de colectie.

Emotions...

Fie ca e vorba de prima scrisoare primita de la sotul tau, sau o felicitare creata de copii de ziua ta, fie ca e prima ta promovare sau un raspuns de la o persoana de succes pe care o apreciezi, scrisorile de valoare merita pastrate la vedere, ca sa-ti aminteasca de pragurile pe care le-ai trecut cu bine in viata.

and You...

Biroul e spatiul tau de lucru si locul unde prind viata cele mai bune idei ale tale. Dar pentru ca asta sa se intample, e nevoie de o buna organizare, de ordine si de un aspect ingrijit care sa te linisteasca si sa te inspire. Pentru toate acele plicuri care au nevoie sa ramana la indemana si la vedere, dar nu raspandite pe intreaga suprafata a biroului, cea mai buna solutie este un suport pentru plicuri. El Casco ofera doua variante de culoare pentru modelul de suport din piele Boxcalf - negru sau maro. Alege-l pe cel care ti se potriveste!

Suportul de lemn este imbracat in piele naturala Boxcalf, un soi de bovine specific Pirineilor. Marginile sunt evidentiate in mod elegant prin cusaturi decorative. Modelul din piele naturala maro este conceput cu doar un singur compartiment, iar cel din piele naturala neagra, cu doua compartimente, pentru dimensiuni diferite de plic.

Dimensiune: 252 x 86 x 127 mm.
Material: piele naturala Boxcalf, din Pirinei
Finisaj: negru
Culori: Negru
Producator: El Casco
Tip Produs: Suport plicuri
Dimensiuni: 25.2 x 8.6 x 12.7 cm
Greutate: 0.496 kg
Material: piele naturala Boxcalf
Finisaj: Piele naturala
Culoare: negru

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea

Produse similare