Oferta!

Suport suspendat pentru lumanare, fermLIVING

COD PRODUS: FL5751
Pret vechi: 390.00 RON (-36%)
250.00 RON
Discount: 140.00 RON (36%)
+
Adaug la favorite
250.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Orice timp de sarbatoare este marcat in primul rand prin lumina. Fie ca e vorba de lumanari sau becuri electrice, lumina joaca intotdeauna un rol primordial in obiceiurile unei zile speciale, de sarbatoare. De altfel, lumina este elementul principal in organizarea oricarui moment special, de celebrare. Lumina bucura privirea pentru ca alunga intunericul si dezvaluie frumusetea din jurul nostru.

Emotions...

Atmosfera de intimitate, de bucurie si familiaritate este sporita de lumina calda si frematatoare a lumanarilor. Atmosfera de la birou, de multe ori formala si sobra, poate fi incalzita de lumina lumanarilor, cu precadere in zilele deosebite, speciale. Iar acasa, lumanarile pot fi folosite in orice incapere, cu orice prilej - fie pornind intr-o aventura de explorare a pivnitei impreuna cu cei mici, luminand camera cand furtuna intrerupe alimentarea cu energie electrica, sau pur si simplu pentru a crea un mediu destins, de relaxare.

and You...

Pentru a putea aduce si in spatiul de lucru o atmosfera calda, suportul suspendat pentru lumanare de la fermLIVING este o optiune excelenta atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si din punct de vedere estetic. De asemenea, acest suport este o idee excelenta de cadou, personal sau corporate.

Culoare: negru
Dimensiuni: 18,5 x 50 x 4,2 cm
Material: alama
Intretinere: A se sterge cu o carpa umeda.

Culori: Negru
Producator: fermLIVING
Tip Produs: Suport lumanari

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea

Produse similare