Tava documente M673, crom / negru, El Casco

COD PRODUS: 1673CNB
1 372.00 RON
+
Adaug la favorite
1,372.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Stories...

Compania El Casco a fost infiintata in 1920 in Eibar (Guipuzcoa), atunci cand doi angajati ai unei firme producatoare de arme de foc au hotarat sa se specializeze in productia de revolvere de inalta calitate. Dupa 12 ani, compania a produs primele accesorii de birou: capsatorul M-5 si o masina automata de numarat M-500. Dupa succesul acestor creatii de calitate, gama de produse de birou s-a extins considerabil, iar El Casco s-a concentrat tot mai mult pe calitate si exclusivism. Standardele inalte de calitate si trainicia produselor El Casco au inspirat numerosi oameni de succes din intreaga lume. De altfel, inca de la primul capsator, tehnicienii spanioli isi exprimau viziunea astfel: „Capsele ar trebui sa traverseze capsatorul asa cum glontul traverseaza teava revolverului.” Asa explicau ei trecerea de la o linie de productie la alta, fara a face compromisuri in ce priveste calitatea.

Emotions...

Fie ca esti un om de succes si doresti sa te asociezi istoriei succesului El Casco, fie ca tii sa incurajezi un om drag cu aspiratii inalte, accesoriile de lux pentru birou produse de El Casco sunt mereu o alegere ideala. Sunt elegante, asamblate si lustruite manual, realizate din materiale de cea mai buna calitate si cu finisaje deosebite.

and You...

Fie ca esti in cautarea unor accesorii pentru propriul birou sau pentru un cadou deosebit, tava pentru documente El Casco M-673 poate fi raspunsul potrivit. Realizata din otel inoxidabil, aceasta este lustruita manual inainte de aplicarea stratului de vopsea (negru mat). Picioarele tavii si logo-ul companiei spaniole sunt cromate, oferind un contrast splendid, atat la nivel cromatic, cat si in privinta texturii. Deopotriva utila si eleganta, tava pentru documente va pastra actele si hartiile la indemana, dar in ordine, completand de asemenea aspectul de lux al biroului tau.

Tavile se pot stivui. Capacul se vinde separat.

Dimensiuni: 367 x 267 x 74 mm

Material: otel inoxidabil

Finisaj: negru mat / crom

Garantie: 24 de luni

Culori: Negru
Finisaj corp: cupru, nichel, componente cromate
Producator: El Casco
Tip Produs: Tava Documente
Dimensiuni: 41.2 x 30 x 11.5 cm
Greutate: 2.645 kg
Material: otel
Finisaj: Cromat
Culoare: crom / negru

Altii au cumparat si

Recenzii

Fii primul care adauga o recenzie

Evaluarea mea

Produse similare