Tirbuson de perete de lux M-755, lemn de sapeli / cromat, El Casco

COD PRODUS: 1755CRC
1 700.00 RON
+

Cantitatea minima pentru "Tirbuson de perete de lux M-755, lemn de sapeli / cromat, El Casco" este 2.

Adaug la favorite
1,700.00 RON
  • Comanda fara costuri de transport
  • Garantie inclusa
  • Editie limitata
  • Pinterest

Una dintre trasaturile principale ale produselor El Casco este atentia deosebita pentru detalii si calitatea ireprosabila a materialelor. Functionalitatea intalneste rafinamentul prin aspectul clasic, deosebit de elegant, al acestui deschizator de sticle de vin El Casco.

Foarte eficient si usor de utilizat, este apreciat mai ales in restaurantele de prestigiu unde vinurile bune se bucura de o atentie deosebita. Design-ul atemporal il face potrivit oricarui decor, oferind un accent de eleganta clasica si intimitate ambiantei.

Bratul tirbusonului masoara 30 de cm, pentru a maximiza puterea de extragere a dopului. Inaltimea totala a acestei ustensile profesionale este de 59 de cm – suficient de compact pentru a nu incurca, dar suficient de mare pentru a atrage privirile admiratorilor.

Sticla se aseaza in suportul din partea inferioara si nu e necesar sa mai tinem de sticla. Tirbusonul de perete El Casco este foarte robust, dar functioneaza foarte fin.

Recomandare: a se folosi mai cu seama in restaurante, baruri, crame, degustarii de vin. De asemenea, reprezinta un cadou deosebit pentru orice iubitor si cunoscator de vinuri rafinate.

Materiale: Manerul si suportul tirbusonului sunt realizate din lemn de sapeli, o specie originara din Africa tropicala, adesea folosita ca inlocuitor pentru lemnul de mahon, mai cu seama in industria auto – pentru finisajele interioare ale masinilor de lux. Deschizatorul propriu-zis este realizat din zamak, un aliaj metalic foarte rezistent, pe baza de zinc. Spirala tirbusonului este fabricata din otel.

Toate produsele El Casco sunt asamblate si lustruite manual inainte de finisare.

Se livreaza intr-o cutie de cadou foarte eleganta.


Finisaj baza: lemn sapeli
Finisaj corp: crom
Garantie: 2 ani
Producator: El Casco
Dimensiuni: (L) 59 x (l) 10 x (g) 10 cm
Material: lemn / zamak / otel

Altii au cumparat si

Produse similare